Praktikplads som El-konstruktør

Thorslev Automation ApS er en ung virksomhed, hvor der er fart på hver eneste dag og hvor vi hele tiden er på vej frem. Vi sætter pris på et arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor samtidig med, at vi får noget fra hånden.

Vil du være med til at bygge en bedre hverdag for vores kunder? Vi automatiserer produktionsanlæg i industrien og har brug for dig til vores team. Du har en høj faglig interesse indenfor el og automation, der gør det muligt for dig at undersøge og sætte sig ind i udfordrende opgaver i dit praktikforløb.

Mange af vores kunder er maskinbyggere, hvor vi designer styringen til dem, og derefter producerer styretavlerne på vores værksted. Vores kvalitet, fleksibilitet og høje serviceniveau er nogle af vores kendetegn. På tavleværkstedet har vi både specialtavler og serieproduktion af standard styringer i alle størrelser, fra små vægskabe til gulvtavler i metermål.

Dine fremtidige praktikopgaver

De typiske opgaver vil være oplæring i projektering, opgradering og udbygning af eksisterende procesanlæg hos vores kunder samt helt nye projekter, alt efter kompetenceniveau vil du skal være med til at designe løsningen fra bunden. Arbejdet vil typisk foregå i små teams med konstruktører og PLC programmører.

Du skal blandt andet arbejde med:

  • Design og konstruktion af styringer
  • Udfører el-diagrammer og tavlelayout i Eplan
  • Specifikation af el-løsning internt og i samarbejde med kunden
  • Dialog med værkstedet ang. specialløsninger
  • Deltage i FAT og aflevering af projekter

 

Hvem er du?

Du kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde som udgangspunkt for at blive vores næste Praktikant, men vi forstiller os at du er under uddannelse som El-installatør. Det er dog helt sikkert, at du er interesseret i konstruktionstegninger, diagrammer og lignende. Hvis du har erfaring med el-diagrammer, så er det en fordel.

Passer vi sammen? Hvis du har lyst til at finde ud af om vi skal skabe små og store mirakler sammen, så send din ansøgning via dette ansøgningslink.