Studiejob som Tavlemontør

Vil du være med til at bygge en bedre hverdag for vores kunder? Vi automatiserer produktionsanlæg i industrien og har brug for dig til vores team.

Mange af vores kunder er maskinbyggere, hvor vi har designet styringen til dem, og derefter producere styretavlerne på vores værksted. Vores kvalitet, fleksibilitet og høje serviceniveau er nogle af vores kendetegn. På tavleværkstedet har vi både specialtavler og serieproduktion af standard styringer i alle størrelser fra små vægskabe til gulvtavler i metermål.

 

Hvem er du?

Du kan have mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde som udgangspunkt for at blive vores næste tavlemontør. Det er en fordel hvis du har med konstruktionstegninger og el-diagrammer.

Du kan være elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller have anden teknisk baggrund. Det er mindre vigtigt. Det er til gengæld vigtigt, at du er nysgerrig og i stand til at bruge din uddannelse i en praktisk orienteret hverdag.

Arbejdstider aftales med dig, så det passer sammen med dit studie.

Passer vi sammen? Hvis du har lyst til at finde ud af om vi skal skabe små og store mirakler sammen, så send din ansøgning via dette ansøgningslink.