Praktikanter skaber værdi

Thorslev Automation, specialist i automatiske anlæg og med stærke kompetencer indenfor avanceret og kompleks programmering samt opbygning af styretavler, er med sine ‘kun’ 5 år på markedet, en velkendt og vellidt virksomhed for kommende Automations Teknologer, der skal i virksomhedspraktik for at færdiggøre deres uddannelse.

Som Automations Teknolog ser man på fremtidens muligheder og udvikler automatiserede løsninger indenfor robotteknologi, skabe nye sikre og forbedrede arbejdsgange eller øger effektiviteten igennem automatiserede systemer.

Casper Thorslev, Indehaver af Thorslev Automation, har en tættere relation til uddannelsesstedet KEA (Københavns Erhvervsakademi), hvor der blandt andet findes uddannelseslinjen til Automations Teknolog.
Casper selv er uddannet på KEA og har efterfølgende været ekstern underviser på uddannelsesstedet i nogle år.

Hos Thorslev Automation er det en naturlig del af virksomheden at der forefindes praktikanter:
“Vi er naturligvis ‘kendt’ på KEA, fordi jeg selv har undervist, men også fordi der siden opstarten af virksomheden altid har været én eller flere praktikanter i huset,” fortæller Casper Thorslev.
Han fortæller ligeledes at praktikanterne, under deres ti ugers virksomhedspraktik, får lov til fordybelse i projekter. Derudover er praktikanten også med i rigtige kundeprojekter.
Seneste praktikant, Benjamin Busch Woer, 27 år, uddannet Industrielektriker, har valgt at tage et lille karriereskift og startede derfor på Automations Teknolog uddannelsen.
“Det har været noget hårdt for kroppen som Industrielektriker og så tiltalte opgaverne som Automations Teknolog mig noget mere. Jeg er uddannet Industrielektriker hos Junckers i Køge, og Thorslev Automation har stået for virksomhedens automatiske anlæg. Så jeg har jo fulgt med sideløbende på deres opgaver og kompetencer og det var noget jeg gerne ville lære mere om. Så er det jo også heldigt at kunne komme i virksomhedspraktik hos Thorslev Automation, når jeg nu kender dem i forvejen,” lyder det fra Benjamin.

Benjamin har udført opgaver i Thorslevs velkendte Siemens S7 PLC system og det har ligeledes været muligt at kigge nærmere på et nyt system, fortæller Casper Thorslev:
“ABB’s AC500 PLC system er et nyt fabrikat vi tager ind og det skal vores praktikanter selvfølgelig også have mulighed for at kigge nærmere på.”

Hos Thorslev Automation skaber man tid og plads til minimum én virksomhedspraktikant årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait